dissabte, 5 de novembre del 2011

Vots, gols i premis

Cristiano Ronaldo va rebre ahir la Bota d'Or pel seus mèrits golejadors del curs passat i no va poder contenir-se quan va afirmar que aquest guardó no depèn dels vots sinó dels gols. Tenia doble lectura aquesta frase? Posava en dubte les dues últimes Pilotes d'Or guanyades per Messi?
Ronaldo deu saber que per a l'elecció del futbolista que es fa amb la Pilota d'Or compten els títols i ell no s'ha pogut prodigar gaire amb el Madrid en les últimes tres temporades, període durant el qual només ha alçat una Copa del Rei.
Messi, en canvi, en les tres darreres campanyes pot presumir d'una Champions, de tres Lligues, de dues Supercopes d'Europa, de tres Supercopes d'Espanya i d'un Mundial de clubs.
Els mèrits de Messi també tenen a veure amb les seves aparicions en partits importants. L'argentí és un expert en fer gols al Madrid en els clàssics decisius de la Lliga Espanyola i de la Supercopa. Ronaldo no va veure porta contra el Barça fins al partit de Lliga del Bernabéu del curs passat i amb l'excepció del seu gol en la darrera final de Copa, els encerts de Messi han estat sempre més decisius que els de Ronaldo en els Barça-Madrid o Madrid-Barça.
Messi també ha sucat en finals de la Champions, del Mundialet o de la Supercopa d'Europa, per no parlar dels seus gols en la competició domèstica. Messi continua estan per davant de Ronaldo i aquest any tornarà a alçar la Pilota d'Or pels vots que s'ha guanyat a pols a còpia de gols i títols.

1 comentari:

Sensacional ha dit...

M'agradaria saber quans gols va marcar en CR7, que sense treure-li mérit que el té, va marcar uns quants gols en els partits quan la lliga estava decidida. L'equip que vesteix de blanc va apretar excessivament l'accelerador contra equips desquiciats o que només pensaven en cobrar a final de mes.
Algú ho havia de dir!!!!